UVJETI POSLOVANJA

Općenito

Vlasnik domene bazenskaoprema.hr je tvrtka BAZENI RADIĆ d.o.o.
sa sjedištem u Splitu. Poslovanje na domeni bazenskaoprema.hr obavlja se u skladu sa svim važećim zakonima RH. BAZENI RADIĆ d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo kupcima osigurali što kvalitetniji proces isporuke vrijednosti te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Kupovina

Tvrtka BAZENI RADIĆ d.o.o. pruža usluge online naručivanja i kupnje proizvoda na domeni bazenskaoprema.hr 0-24 h. Jednostavnim dodavanjem proizvoda u košaricu kreirate narudžbu, te nakon zaključivanja i popunjavanja kontakt podataka dobivate predračun sa svim podacima za uplatu. Predračun nije obvezujući i možete odustati od kupovine u svakom trenutku, tek nakon izvršene uplate smatramo da ste pristali na kupovinu. Nakon što Vaša uplata bude vidljiva na našem računu organizira se isporuka proizvoda. Ovisno o roku isporuke za pojedini proizvod tvrtka Overseas dostavlja pošiljku na adresu navedenu u kontakt obrascu.

Plaćanje

Plaćanje se vrši virmanski (općom uplatnicom ili internet bankarstvom) ili plaćanjem po preuzimanju. Nakon što dobijete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu plaćanje možete obaviti internet bankarstvom ili na način kako plaćate sve svoje račune, općom uplatnicom u pošti, banci, Fini ili sl.

Dostava

Dostava je organizirana preko tvrtke Overseas Express. Za iznose preko 1.000,00 kn dostava je besplatna na području RH (osim za materijal u vrećama koji se dostavlja paletnom dostavom). Pošiljku koja je vidljivo oštećenja u transportu molimo da ne preuzimate, nego da prijavite dostavnom radniku i nama na info@bazenskaoprema.hr

Reklamacije

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka (novac će biti uplaćen na vaš račun u roku 30 dana). Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojom je proizvod bio isporučen.

Jamstvo

Jamstvo na sve proizvode propisano je od strane proizvođača i podliježe jamstvenim pravilima proizvođača. Dokumentacija koja se isporučuje uz proizvod služi za ostvarivanje jamstvenih prava.

Jamstvo se ne odnosi na sitne potrošne dijelove, nestručno rukovanje i druge utjecaje.