Cart

Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje  dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.

Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.

Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.

Potpisom dostavnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.


Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže 7 radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže 10 radnih dana za područje otoka.


TROŠKOVI DOSTAVE

Naručenu robu šaljemo putem dostavne službe INTEREUROPE s kojom imamo ugovor o poslovanju. Cijenu dostave obračunavamo prema važećem cjeniku INTEREUROPE d.o.o..

  • Kod kupovine do 130 € dostava iznosi 8 €
  • Kod kupovine iznad 130,00 € dostava je besplatna

Izuzetak su teži artikli poput pijeska i soli do ukupne težine 50 KG, i artikli s volumenom iznad 1 m3 te artikli za koje je navedeno da dostava nije besplatna. Za takve artikle besplatna dostava nije važeća, već je potrebno nazvati za dogovor oko dostave.


U slučaju odbijanja primitka/preuzimanja proizvoda bez opravdanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati naknadu svih nastalih troškova.


Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna.Povratak u trgovinu.
    Trebaš pomoć pri kupnji?