Cart

O nama

BAZENI RADIĆ

Od samog početka djelovanja, još 2007. godine, glavna misao vodilja u poslovanju nam je bila profesionalnost i maksimalna razina kvalitete za naše klijente. Svoje smo poslovanje započeli kao manji obrt za vodoinstalacije, a danas slobodno možemo reći kako su Bazeni Radić d.o.o jedna od vodećih tvrtki na području Dalmacije, specijalizirani za prodaju BAZENSKE OPREME uz izgradnju, rekonstrukcije i održavanje bazena, izvođenje radova na vodovodnim i kanalizacijskim instalacijama te instalacijama solarnih sustava i podnog grijanja.

Glavna snaga naše tvrtke je dinamičan i profesionalan tim visoko obrazovanih i profesionalnih djelatnika koji su sposobni izvesti i najzahtjevnije zadatke koji se stave pred njih.

Bazeni Radić d.o.o kao tvrtka, su nakon 11 godina izvođenja radova, na osnovu brojnih preporuka i referenci, uspjeli ostvariti direktnu suradnju s proizvođačima bazenske opreme i kemijskih sredstava.  Samim time svim našim kupcima omogućujemo tržišno konkurentne cijene.

Ulaganjem u kontinuirano usavršavanje i praćenje trendova jačamo naš položaj na tržištu, što se vidi iz naših referenci i preporuka. Iskustvo i znanje stečeno tijekom dosadašnjih radova prenosimo na svaki sljedeći projekt, na zadovoljstvo naših klijenata.

Obratite nam se s povjerenjem,
Bazeni Radić d.o.o

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna.Povratak u trgovinu.
    Trebaš pomoć pri kupnji?